ÖZGÜR ARAS CHANTA'DA!

İstanbul gece hayatına yepyeni bir soluk getiren Chanta'nın marka yüzü, ünlü iletişimci Özgür Aras'ın Kışa Merhaba”partisine birçok ünlü isim katıldı…

Turizm 19.09.2013 21:58:08 0
ÖZGÜR ARAS CHANTA

İstanbul gece hayatına yepyeni bir soluk getiren Chanta’nın marka yüzü, ünlü iletişimci Özgür Aras’ın“Kışa Merhaba”partisine birçok ünlü isim katıldı…

Yeni sezonda eğlence hayatının trendlerini belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Aras yarattığı eelence ve ablam konseptlerinden sonra bu kış sezonu “Benimle Dans Edermisin?” sloganıyla Chanta’nın marka yüzü oldu.

Özgür Aras Beyoğlu’na döndü…

Chanta’da düzenlenen “Kışa Merhaba” partisine Behzat Gerçeker, Seray Sever, Nadide Sultan, Hakan Akkaya, Gonca Vuslateri, Ayşe Özyılmazel, Nihat Odabaşı, Zeynep Mansur, Erkan Özerman ve Fransız müziğinin güçlü sesi Dany Brillant gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. .

Müzik koordinatörlüğünü Tolga Gündüz’ün yaptığı Chanta, kaliteli müziği ve farklı konseptiyle gece hayatının vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Gece hayatının vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya hazırlanan Chanta’nın ilginç konsepti ise misafirlerden büyük beğeni topluyor.  Birbirinden değerli isimlerin çantalarının sergilendiği mekanda Seda Sayan, Bülent Ersoy, Emel Sayın, Sibel Can, Nükhet Duru, Nur Yerlitaş, Demet Akalın ve Hande Yener gibi Türk sanat camiasının önemli isimlerinin çantaları en çok ilgi görenler arasında yer alıyor.

Tarihe tanıklık etmiş bir sinema salonu ve tiyatro sahnesi olan “Elhamra Sineması”nda yer alan Chanta’da eğlenirken aynı zamanda tarihi mirasın içinde yolculuk yapan misafirler,  kaliteli Türkçe müzik ile eğlenceli dakikalar geçiriyor.

Chanta; Sanat camiasının sevilen şovmeni Mehmet Ali Erbil ve ünlü menajer Stelyo Pipis’in birlikte hayata geçirdikleri gece kulübü projesi Chanta, iyi ve kaliteli Türkçe müziğin İstanbul’daki yeni adresi… İstanbul’un değerli tarihi dokularından biri olan Elhamra Sineması’nda hayat bulan Chanta, farklı konsepti ve dekorasyonuyla da beğeni toplayan bir mekan… Türk sanat camiasının önemli isimlerinin değerli çantalarını sergilenmek üzere hediye ettiği mekanda, Seda Sayan’dan  Bülent Ersoy’a, Emel Sayın’dan Sibel Can’a, Nükhet Duru’dan Nur Yerlitaş’a kadar pek çok ünlü ismin çantası yer alıyor. Ünlü DJ Tolga Gündüz’ün her Cuma-Cumartesi DJ kabinine geçtiği Chanta’da, Salı’dan Cumartesi’ye eski özlenen İstanbul gece hayatının tadına doyulmaz dakikaları misafirleri bekliyor… 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04